گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

رای مجلس به تشکیل «سازمان پدافند غیر‌عامل کشور»| مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح استان‌ها به استانداران رسید

  • کد خبر: ۱۳۸۶۸۶
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
رای مجلس به تشکیل «سازمان پدافند غیر‌عامل کشور»| مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح استان‌ها به استانداران رسید
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصل طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۱۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به گزارش شوردوم کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی درمورد طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل با اصل این طرح همراه با پیشنهاد اصلاحی با ۱۶۷ رأی موافق، ۵۳ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۹ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

ماده واحده این طرح به شرح زیر است:

در راستای تحقق تدابیر مقام معظم رهبری و اجرای سیاست‌های کلی نظام، ابلاغی فرماندهی معظم کل قوا و به منظورسیاست گذاری، افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقای پایداری ملی و مقاوم‌سازی زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم کشور و تسهیل مدیریت بحران در برابر انواع تهدیدات دشمن و سلاح‌های نامتعارف نظیر هسته‌ای، الکترونیکی، زیستی، شیمیایی و سایبری و مدیریت پیشگیرانه در مقابل تهدیدات جدید و حصول اطمینان از آمادگی دستگاه‌های اجرایی، سازمان پدافند غیر عامل کشور با ساختار موجود و براساس اساسنامه مصوب، با شخصیت حقوقی مستقل در تابعیت ستاد کل نیرو‌های مسلح تشکیل می‌گردد.

تشکیل سازمان پدافند غیر عامل کشور/مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح ملی با روسای دستگاه‌های ذی ربط و در سطح استان‌ها با استانداران است

تبصره ۱ (اصلاحی مورخ ۲۳/۸/۱۴۰۱)

کمیته دائمی پدافند غیر عامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیر عامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کمیته برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و خصوصی لازم‌الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارده، چنانچه از کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری باشد به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) قانون مجازات اسلامی و در غیر اینصورت به جزای نقدی معادل دو برابر خسارت وارده محکوم می‌شوند.

تبصره ۲

اساسنامه سازمان، مشتمل بر اعضاء، وظایف و اختیارات کمیته دائمی، نحوه پشتیبانی و تأمین منابع سازمان و طرح‌های پدافند غیر عامل کشور است که توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح و با همکاری وزارتخانه‌های کشور، دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور، حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم‌الاجراء شدن این قانون، تهیه و برای تصویب به مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود.

تبصره ۳

تمامی دستگاه‌های موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند در طرح‌های تملک دارائی‌های سرمایه‌ای خود، به منظور پیشگیری و مقابله با تهدیدات زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم خود و در اجرای این قانون، اعتبارات لازم را پیش بینی، تامین و با نظارت سازمان پدافند غیرعامل هزینه نمایند. اعتباراتی که در اجرای طرح‌های پدافند غیرعامل در بخش‌های عمومی غیردولتی و خصوصی، چنانچه با نظارت و تایید سازمان پدافند غیرعامل هزینه شده باشد، به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب می‌شود.

تبصره ۴

مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح ملی با روسای دستگاه‌های ذی ربط و در سطح استان‌ها با استانداران است. سازمان پدافند غیرعامل کشور نظارت، هدایت و راهبری سیاستها، برنامه‌ها و مصوبات پدافند غیرعامل را در دستگاه‌های اجرایی برعهده دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->